http://eletero-haz.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/863919slide1.jpglink
http://eletero-haz.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/942538__leter__h__z_slide1.jpglink
http://eletero-haz.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/339553__leter__h__z_slide2.jpglink
Természetgyógyászok klubja Bioenergetika
Frissítő talpmasszázs

EGYÉNI FELKÉSZÍTÉSI LEHETŐSÉG!

Frissítő talpmasszázs: Lehetőség van az Egyesületben vizsgát tenni, Tanusítványt szerezni! 

Önmasszázsra, családtagjaink masszírozására alkalmas!: 5 napos/ 65000 Ft. Kezdés: MÁJUS 25-26.

Kétszer két napos Frissítő talpmasszázs tanfolyam- /kiscsoportos !  Részvételi díj: 2 X 25000 Ft

Oktató: Bánszky Judit Termésszetgyógyász, Reflexológus, Életmód tanácsadó- és terapeuta, Akupresszőr, Alternatív fizioterapeuta, Fitoterapeuta, Alternatív masszázs- és mozgásterapeuta, Szemtréner, az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet vizsgaelnöke, és a vizsgabizottság tagja, a Komplementer Medicina Szakmai Kollégiumi Tagozat Tanácsadó Testületének tagja.

Kedves leendő Hallgatónk!
A nálunk végzett tanfolyamon nemcsak az alapokat tanulja meg, nemcsak a vizsgára készítjük fel, hanem megtanulja az állapotfelmérési, kezelési térképek készítését, azt is, hogy a különböző betegségeknél hogyan kell összeállítani a kezelést, milyen zónákat kell masszírozni, milyen életmód-táplálkozási tanácsokat lehet adni, milyen gyógytea-keveréket javasolhatunk a páciensnek.
Megtanul úgy masszírozni, kezeléseket végezni, hogy a tanfolyam utáni napon (van aki már a tanfolyam alatt is) már önállóan/ biztonságosan tud dolgozni a megszerzett tudással.
A Bánszky-Metodika alaposan felkészít a szakmára, mind elméletben, mind gyakorlatban biztos alapokat, biztos tudást ad!
Ez a tudás a külföldön való munkavállaláshoz/ elhelyezkedéshez is maximálisan megfelelő!
A tanfolyam oktatója több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a reflexológia, és a természtes gyógymódok területén!
 
Hétvégén!
 
5 Napos TALPMASSZÁZS TANFOLYAM HÉTVÉGÉN! 
Szombaton:10-16.00 ó., vasárnap: 9-16. / 5 nap: 65.000 Ft REFLEXOLÓGIA TANFOLYAM !
 
I. MÁJUS 25-26., II. JÚNIUS 8., III. JÚNIUS 23., VI. JÚLIUS 7. JÚLIUS 28.

 Oktató: Bánszky Judit

 

5 napos TALPMASSZÁZS tanfolyam HÉTVÉGÉN

I. MÁJUS 25-26., II. JÚNIUS 9., III. JÚNIUS 23., VI. JÚLIUS 7. JÚLIUS 28.
 
Szombaton 10-16.00, Vasárnap 9-16. /5 nap: 65.000 Ft./ Részletfizetési kedvezmény.

 

 

Eszközök, amit hozni kell: törölköző, papucs, fehér pamut zokni, phlogosan kenőcs, 12 színű szines ceruza, nedves törlőkendő!

Helyszin: Margit u. 11. alagsor 1. Kapukód: 2.

Jelentkezés: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Tel.: 06304050 117

EGYÉNI FELKÉSZÍTÉSI LEHETŐSÉG!

REFLEXOLÓGIA TÁBOR/NYÁRON

 + (kötelező gyakorlat ETI-vizsgára készülőknek)

(A tanfolyami előleget (helyfoglalási díjat) lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni!)
(A tanfolyam elmaradása esetén a tanfolyami előleget (helyfoglalási díjat) egy következő tanfolyam részvételi díjába beleszámítjuk, ill. ha nem indul, visszafizetjük!)

Talpmasszázs tanfolyam

A talpmasszázs hatékony segítséget nyújt egészségünk megőrzésében. Javítja a vizeletkiválasztó rendszer, az emésztő rendszer, az idegrendszer, az izületi rendszer az immunrendszer stb. működését. Kiegyensúlyozza a hormonrendszer működését, az energiaáramlást, a vér- és nyirokkeringést.

 

A talp a test térképe.

A két lábon megjelenik az egész test, minden szervünk, testrészünk. Például a páros szervek területei (zónái), mint például a vesék, mindkét lábon megtalálhatók. A középen elhelyezkedő testrészek, mint a gerinc, húgyhólyag, mindkét talp belső felületén keresendők. A talpmasszázs lényege, elméleti megközelítése az, hogy testünk minden szerve, testrésze, összeköttetésben van talpunk különböző területeivel.

 

A "közvetítőcsatornák" az energiapályák.

Rajtuk keresztül a lábon bizonyos pontok masszírozásával közvetlenül ingerelhetők, vagy nyugtathatók, befolyásolhatók a szervek működése. Ha egy testrész vagy szerv beteg, keringése rossz, a megfelelő pont-terület-zóna a talpon különösen nyomás vagy fájdalomérzékennyé válik,, illetve kicsi göböket, lerakódásokat érzékelünk az adott területen. Ha ezt a pontot-zónát masszírozzuk, a hozzá tartozó szerv, testrész keringése-működése javul.

 

A talpmasszázs különösen hatásos a belső szervek funkcionális zavarainál, mint öngyógyító módszer. Főként anyagcsere-betegségeknél, gerincbetegségeknél és csökkent hormontermelésnél születtek eddig sikerek. Emésztőrendszeri, mozgásrendszeri, érzékszervek, pajzsmirigyprobléma és fejfájás esetén különösen ajánlott. Pozitívan hat szív- és keringési panaszoknál is, kedvezően befolyásolja a légzőszervi (asztma, allergia), a hólyag-, a vesepanaszokat, az emésztési zavarokat, a reumát és a bőrproblémákat is.

 

A masszázs a megrekedt energiát újra működésbe tudja hozni. Fokozza a szervezet védekező erejét. Nyugtató, testi-lelki feszültség oldó hatása a szorongástól, feszült állapotokból szabadíthat meg. Energiákat tesz szabaddá, hatására a testtartás, a kedélyállapot is megváltozik. Lelki fájdalmakban is segítséget nyújt.

 

A reflexzóna-masszázs hatása ØA láb központi kapcsolóhelyet jelent, ahonnan az egész emberi szervezetben távolhatásokat lehet kiváltani.

 

ØAz aktív zónák ingerlésével a testünkben áramló életenergiára hatunk. Az energiatorlódást vagy energiahiányt egyensúlyba hozhatjuk. ØA masszírozás az egész szervezet működésére szabályozó, kiegyenlítő, harmonizáló hatással van. ØA szervezet öngyógyító erőit mozgósítjuk, az energiák szabad áramlását tesszük lehetővé, aktivizáljuk az életenergiánkat. ØSerkentjük a vérkeringést, a sejtanyagcsere felgyorsul, ezáltal a méreganyagok, salakanyagok könnyebben kiválasztódnak. ØSerkentjük a nyirokkeringést, ezzel az immunrendszert erősítjük. A kritikus helyen felerősödik, illetve helyreáll a testnedvek keringése. Ez jótékonyan hat a beteg szervre, testrészre. ØSzabályozza a hormontermelő mirigyek működését. ØFájdalom csillapító hatású. ØLazító, testi, lelki feszültséget oldó hatású. ØA lábfej bőrében található érzőideg végződések ingerlésével idegrendszeri távolhatásokat érhetünk el.

 

A tanfolyam célja: Öngyógyítás, a családtagok egészségmegőrzésének segítése.

Ezenkívül olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, mely segítségével aki megtanulja, egy 45 perces talpmasszázst képes adni. A tanfolyam felépítése: Rövid elméleti bevezető után a gyakorlati órákon a hallgatók elsajátíthatják a talpmasszázs fogásait és technikáját.

 

A tanfolyam helye:

A Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületének Központja:

Bejárat: II. ker MARGIT U. 11. ALAGSOR 1.

Oktatási engedély száma: 00553-2009

 

 

Oktató: Bánszky Judit Reflexológus, Alternatív Mozgás- Masszázs Terapeuta, szemtréner, Alternatív fizioterapeuta, Akupresszőr, Fitoterapeuta, Életmód tanácsadó és terapeuta.

 

Részvételi díj: 5 nap 65000 Ft.  Jegyzet ára:5000,- Ft

Jelentkezés, helyfoglalás: 5.000,- Ft jelentkezési díj befizetésével. (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.)

 

A jelentkezési díjat befizetheti:

1. Személyesen, előre egyeztetett időpontban,

2. Teljesítheti banki befizetéssel vagy átutalással Bankszámla számunk: Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek tudományos Egyesülete OTP Bank, 11702036-20578187

3. Elküldheti rózsaszínpostai utalványon az alábbi névre és címre: Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesülete 1023 Budapest Frankel Leó u. 21-23.

(A tanfolyami előleget lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni!)

(A tanfolyam elmaradása esetén a tanfolyami előleget egy következő tanfolyam részvételi díjába beleszámítjuk, ill. ha nem indul, visszafizetjük!)
 
facebook